Eigen woning

Bij taxatie van een huis voor eigen gebruik gaat het om een woning waarvan de bestaande of toekomstige eigenaar de gebruiker is. 

opstal_illus_rapporten
opstal_illus_rapporten

Taxeren huis voor eigen gebruik

Bij een taxatierapport voor de woning voor eigen gebruik wordt de waarde vastgesteld op basis van de vergelijkingsmethode. Die waarde wordt onderbouwd door verkooptransacties van vergelijkbare woningen in dezelfde regio.

Voor taxateurs van woningen voor eigen gebruik gelden strenge regels. Zo zijn onze taxateurs ingeschreven in het NRVT, het Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs. Daarnaast vragen alle geldverstrekkers om gevalideerde taxatierapporten. 

Dit houdt in dat onafhankelijke organisaties, de validatie-instituten, onze taxatierapporten controleren voordat deze worden uitgebracht.Opstal Taxateurs is aangesloten bij meerdere validatie-instituten, waardoor wij ons werk kunnen doen voor alle geldverstrekkers. Taxateurs zijn gebonden aan vastgestelde regio’s. Dit om ervoor te zorgen dat je als taxateur altijd beschikt over regionale kennis van je werkgebied. Opstal Taxateurs heeft twee vestigingen, in Haarlem en Akersloot. Vanaf elk vestigingsadres kunnen we binnen een straal van 20 kilometer taxeren.

TAXATIERAPPORT BINNEN 2 WERKDAGEN

opstal_illus_contact-1

CONTACT

Taxatie van uw woning
Opstal Taxateurs
opstal_illus_taxeren

Opname

Taxatie van uw woning
Opstal Taxateurs
opstal_illus_uitwerken-1

VERWERKEN

Taxatie van uw woning
Opstal Taxateurs
opstal_illus_rapport

RAPPORT!

Kosten taxatierapport

De kosten van een taxatierapport zijn afhankelijk van meerdere factoren. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw woning, bel of mail ons en wij maken direct een prijsopgave. 

Doorlooptijd

Zodra je ons opdracht geeft voor het opstellen van een taxatierapport plannen wij binnen 24 uur een afspraak in. Het rapport ontvang je binnen twee werkdagen na de opname. Een ongeëvenaard snel proces!

Geldverstrekkers

Onze taxateurs zijn aangesloten bij de kamer Wonen van het NRVT, Daarom mag Opstal Taxateurs taxatierapporten uitbrengen voor elke geldverstrekker in Nederland.

Taxatie aanvragen

opstal_illus_overons-1.svg

Contact

085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem

Contactformulier

opstal_illus_overons-1

Contact


085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem