TAXATIERAPPORTEN

Wij stellen taxatierapporten op voor woningen met de volgende doeleinden, het huis voor eigen gebruik en de beleggingswoning.

opstal-illus-rapporten
opstal-illus-rapporten

Taxeren huis voor eigen gebruik

Bij taxatie van een huis voor eigen gebruik gaat het om een woning waarvan de bestaande of toekomstige eigenaar de gebruiker is. De aankoopsom wordt hierbij meestal (grotendeels) gefinancierd door een geldverstrekker, de welbekende hypotheek. Voordat geldverstrekkers geld uitlenen op basis van een onderpand, in dit geval de woning, wil men graag advies van een expert over de waarde hiervan. Dit advies wordt vastgelegd in een taxatierapport. Ook bij het aflopen van de rentevaste periode, oversluiten van de hypotheek of financiering van een verbouwing vragen geldverstrekkers een objectieve waardebepaling.

Taxatie beleggingswoning

Het aankopen van een beleggingswoning kan een interessante transactie zijn. In deze tijd waar de rente op een spaarrekening minimaal is, investeren steeds meer particulieren in een beleggingswoning. De meeste financiers van woningen die zijn bestemd voor verhuur, doen dit voor tussen de 60% en 80% van de waarde in verhuurde staat. Dit betekent dat je de rest aan eigen middelen moet inbrengen. Om in aanmerking te komen voor financiering moet je een specifiek type taxatierapport aanleveren. Dit verzorgen wij voor je. Vlot en goed onderbouwd.

Taxatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
opstal_illus_overons-1.svg

Contact

085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem

Contactformulier

opstal_illus_overons-1

Contact


085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem