Aansluiting NVM

De belangrijkste kernwaarden van een taxateur zijn deskundigheid, onafhankelijkheid, objectiviteit en integriteit. Daarom zijn wij aangesloten bij  de bekendste landelijke branchevereniging.

opstal_illus_registers-1
opstal_illus_registers-1

NVM

Opstal Taxateurs is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie op het gebied van makelaars en taxateurs, de NVM. Dit staat voor Nederlandse Vereniging in Onroerende Goederen en Vastgoeddeskundigen. Wij hebben hiervoor gekozen omdat kwaliteit voorop staat bij deze brancheorganisatie.

Kies je voor Opstal Taxateurs, dan kies je voor een NVM-taxateur. Een specialist op het gebied van taxaties voor woningen. De NVM investeert als geen ander in de deskundigheid van de beroepsgroep, onder meer door educatie en hoge opleidingseisen. Ook moet je je als NVM-lid houden aan de NVM-erecode.

Deskundigheid

Een NVM-taxateur is niet alleen goed opgeleid, maar ook verplicht om zijn educatie bij te houden. Zo moet een lid jaarlijks cursussen en/of opleidingen volgen om op de hoogte te blijven van marktontwikkelingen en innovaties.

Betrouwbaarheid

Als NVM-lid ben je verplicht je te houden aan bepaalde regels die de NVM heeft opgesteld in de erecode. Hierin staan onder andere zaken vermeld op het gebied van onafhankelijkheid, belangenverstrengelingen en professionaliteit.

Zekerheid

Mocht er toch iets mis gaan bij een NVM-lid, dan bestaat de mogelijkheid met een klacht naar de geschillencommissie te stappen. Daarbij is elk NVM-lid verzekerd voor zijn beroepsaansprakelijkheid.

Taxatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
opstal_illus_overons-1.svg

Contact

085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem

Contactformulier

opstal_illus_overons-1

Contact


085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem