OVER OPSTAL TAXATEURS

Wij zijn Opstal Taxateurs. Flexibel, snel en integer in het uitvoeren van woningtaxaties. Heb je op korte termijn een betrouwbaar taxatierapport nodig voor een woning voor eigen gebruik of voor een beleggingswoning? Wij verzorgen dit voor je. Neem contact met ons op en we plannen nog dezelfde dag een taxatie in.
opstal_illus_overons-1
opstal_illus_overons-1
Snelle taxateurs

Snelheid

Waarom zijn wij zo snel? Simpel, het opstellen van taxatierapporten is ons specialisme. Daarom geen lange doorlooptijden zoals je ziet bij de meeste makelaars, die taxaties vaak gebruiken om de gaten in de agenda te vullen. 

Onafhankelijkheid

Wij zijn niet betrokken bij aan- of verkooptransacties en daardoor altijd objectief. Heb je een vraag over de mogelijkheden? Bel ons of laat een bericht achter, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. 

 

Service taxateurs
Taxatie deskundigheid

Deskundigheid

Met ruim 13 jaar praktijkervaring binnen de branche weet Opstal Taxateurs wat er wordt verwacht van een professioneel taxatierapport. Opstal Taxateurs voldoet aan alle eisen van de gebruikelijke geldverstrekkende instellingen.

Vestigingen

We werken vanuit vestigingen in Haarlem en Akersloot. Hierdoor kunnen wij jou helpen binnen een groot werkgebied. Alkmaar, Purmerend, Zaanstreek, IJmond, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp zijn een aantal van de grootste plaatsen waar wij taxeren. Daarnaast taxeren we ook in alle omliggende woonkernen.

opstal_illus_werkgebied-1

Taxatie aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
opstal_illus_overons-1.svg

Contact

085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem

Contactformulier

opstal_illus_overons-1

Contact


085 060 21 30
info@opstaltaxateurs.nl

Buurtweg 6
1921 CK Akersloot

Nijverheidsweg 50 Unit 2
2031 CP Haarlem